Despre noi

La ACM STUDIO proiectele tale de viață prind contur!

Îți oferim training și suport în cariera de videochat astfel încât să poți progresa foarte rapid și să te bucuri pe zi ce trece de câștiguri tot mai mari!

Povestea noastră

Pășește în lumea videochat-ului și trăiește experiența mână în mână cu noi, cu echipa ACM STUDIO care crede cu tărie în respectul, tratamentul respectuos și valoarea femeilor! 

Activitatea studioului a început în anul 2019. Ne aflăm mereu în căutare de noi modele, cu și fără experiență, care își doresc să pășească sau să-și construiască o carieră de top în industria videochat-ului.

Credem cu tărie că o experiență profesională pornește de la încredere și mizează pe respect, iar noi dorim să te îndrumăm și să îți oferim toate secretele din acest domeniu pentru a deveni un model de succes! 

Dacă crezi că suntem pe aceeași lungime de undă, contactează-ne pentru a vedea cum putem contribui la proiectul tău de viață!

Suntem o echipă serioasă și unită de profesioniști.

Lucrăm încontinuu pentru a dezvolta și a forma femeile ca modele de webcam la nivel înalt.
Te îndrumăm și pe tine și te însoțim pe întreg procesul de realizare al viselor tale.

Mai mult, te ajutăm să îți câștigi încrederea în tine și să obții rapid tot ce ai visat, iar surprizele din partea noastră continuă!

Cum lucrăm ?

Ne punem la dispoziția ta 24 de ore, 7 zile pe săptămână, pentru a-ți asigura suport și înțelegere, oricând ai nevoie și în orice situație!

Îți oferim toate informațiile necesare pentru a-ți asigura o ascensiune rapidă către încasări substanțiale într-un timp relativ scurt.

Efortul echipei ACM Studio este de a crea cele mai bune condiții pentru modelele care îi trec pragul și de a excela prin seriozitate și profesionalism pentru ca tu să te simți confortabil să lucrezi cu noi.

De tine vor depinde doar încrederea în tine, seriozitatea cu care îți propui să tratezi acest job, organizarea cu privire la programul de lucru și prietenia pe care o sa vrei sa o legi cu echipa noastră.

În plus, la ACM Studio ne angajăm să te consiliem cu privire la tot ce ține de industria videochat-ului pentru a te descurca în orice situație te-ai afla.

Ne asigurăm că vom fi mereu alături de tine cu sfaturi legate de îmbrăcăminte, make-up, atitudine, abordare, subiecte de conversație și subtilități pe care să le atingi în timpul conversațiilor cu membrii platformelor de videochat, sfaturi menite să te propulseze direct în zona obiectivelor tale!

Îndrăznește să spui „DA” și alătură-te echipei ACM STUDIO!

Dacă și tu îți dorești să faci o schimbare în viața ta, dacă nu ai un loc de muncă care să îți susțină nevoile și dorințele, dacă simți că ai nevoie de un job online care să te ajute să îți îndeplinești visele, ACM Studio poate fi răspunsul la gândurile tale!

Vino și tu la ACM STUDIO și obține tot ce ai visat vreodată!
Ai nevoie doar de voința de a o face, restul depinde de noi!

Ce beneficii ai la
ACM STUDIO?

Bonus de recomandare 500 EURO

Salariul minim garantat 10000 RON în primele 3 luni

Confidențialitate 100%